Kan man festa som en farsa?

En av de saker som inte gick att planera innan Anya kom var huruvida vi skulle kunna vara med på våra kompisars bröllop. Inte visste vi hur det var att ta med sig en liten bebis på ett tre dagars bröllop på andra sidan landet. Så här när jag tänker tillbaka på det så var det väldigt skönt att redan från början ha sagt att ”vi får se lite hur det blir” och att våra OSA:n hade ett litet förbehåll för att det kanske inte riktigt blir som det var tänkt.

Om man håller koll på #somenfarsa hashtag:en på Instagram så kan man se att det inte bara är vår Anya som varit partyprinsessa i sommar. Även Frasses lilla familj har varit på partaj. Det har gått riktigt bra.

Här är några bilder från i sommar. Vi kommer tillsammans att fylla vår @somenfarsa instagram med fler bilder. Häng med oss där!

 

Anya and her crew. How cool can a two month old baby be? #somenfarsa A photo posted by Jonas Almeling (@almeling) on


Det gick till och med alldeles utmärkt att vara med på Per & Ericas fantastiska tredagarsbröllop – men då hade vi också fördelen att ha mina föräldrar med som stödtrupp så under vigseln & middag:en så var Anya i tryggt förvar hos Farmor & Farfar. Då behöver bara Martina smita iväg när Anya behövde käk och vi kunde slappna av lite mer och njuta av sällskapet och de fantastiska dagarna.

Thank you @ericahelin & @perbergstrom for a fantastic wedding weekend #sensommarbrollop #clingborn

A photo posted by Jonas Almeling (@almeling) on