Annorlunda nattklubbsbesök

2015-09-12 06.59.00

Igår skulle jag ha gått på Festen, ett grymt party som Confetti.Events arrangerar efter deras årliga Nordic.js konferens. De gör alltid grymma event och fester. Jag är säker på att _alla_ var där. Själv så valde jag en annan variant av nattklubbsbesök.

Det är lördag morgon och jag gick upp tidigt. Sambo och dotter är inte hemma, de är upp i Norrtälje och hälsar på familj. Jag är hemma för jag ska ta denna lördag till att göra lite nytta. Få undan lite administration och fixa lite annat.

Jag gjorde valet att åka hem tidigt för att sedan gå upp tidigt i morse och ta en löptur istället. Det är nämligen så att jag insett att det är betydligt viktigare för mig att jag lyckas pussla in två, tre kanske till och med fyra träningspass i veckan. Gör jag det så mår jag bra, orkar mer och i slutändan är jag förhoppningsvis bättre sambo, farsa och entreprenör.

Helt ärligt – för några år sedan så hade ovanstående varit helt omöjlig logik…

Så, hur som helst – nu kör i alla fall farsorna igång igen. Vi kommer försöka dela med oss av våra intryck, tankar och känslor på lite olika sätt. Ibland blir det ett blogginlägg, ibland en instagram bild och ibland ett youtube-klipp. Se till att hänga med oss på alla kanalerna så missar du aldrig nått. Och du – kommentera gärna, ställ frågor eller bara kom med ett hurrarop. Vi gillar feedback! :)

Även Robert Gullander tänkte annorlunda än tidigare när han la upp sin fredagskväll.

 

Må bäst! // Jonas

Som en farsa på: